Prijs op aanvraag

Omschrijving

Liefhebbers van buiten wonen op fietsafstand van Emmeloord en Werelderfgoed Schokland opgelet!

Tussen Emmeloord en Nagele is dit agrarisch woon-/bedrijfserf op ruim 10.000 m² eigen grond gelegen, waarbij de weelderige tuin, in engelse stijl aangelegd en met bijzonder veel privacy, de aandacht trekt.

De woning is netjes, weliswaar wat gedateerd in uitvoering, maar dat biedt juist weer mogelijkheden om een en ander volledig naar eigen stijl en smaak aan te gaan passen. De basis is goed, met onder andere een ruime woonkamer met een schuifpui naar het terras met gezellige overkapping.

Op de verdieping bevinden zich vier slaapkamers, een badkamer en toegangsdeur naar een royaal dakterras. Aan de oorspronkelijke woning zijn een ruime bijkeuken en berging aangebouwd.

De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen en dubbele beglazing.

In 2010 is op de plaats van de oude schokbetonschuur een luxe, geïsoleerde schuur gebouwd met een oppervlakte van ruim 150 m². De gevels en wanden zijn gemetseld en de schuur is voorzien van een gevlinderde betonvloer, hardhouten kozijnen, toilet, doucheruimte en keukenblok.

Door de in de nok van het profielplaten dak aangebrachte lichtstraat biedt deze moderne schuur volop mogelijkheden voor gebruik als werkplaats of grote hobbyruimte/atelier.

Indeling woning, begane grond:
Hal met toilet, trapopgang en toegangsdeur naar kelder; woonkamer met uit veldkeien opgetrokken schouw met open haard; eetkamer met uit veldkeien opgetrokken plantenbak en schuifpui naar terras met overkapping; dichte keuken met (gedateerde) inbouwapparatuur; bijkeuken; berging met aansluitingen witgoed en opstelling C.V.- ketel.

Indeling woning, verdieping:
Overloop met toegang tot bergzolder; vier slaapkamers waarvan twee met ingebouwde kasten en één met een wastafel; badkamer met ligbad, wastafelmeubel met dubbele wastafel; vanuit één van de slaapkamers is er een toegangsdeur naar het royale dakterras.

Indeling woning, zolder:
Over de oorspronkelijke woning strekt zich een bergzolder uit, die vanaf de overloop te bereiken is met een steektrap.

Schuur:
Afmeting 12,81 x 11,71 m; gemetselde gevels en wanden; geïsoleerd; hardhouten kozijnen; profielplaten dak met lichtstraat in de nok; gevlinderde betonvloer; (elektrische) verwarming; toilet, doucheruimte en keukenblok.

Bioloods:
Afmeting 15,35 x 6.07 m; lichte houten vakwerkspanten; wanden van betonplanken, drie houten deuren; twee metalen kanteldeuren; (asbest)platen dak; staat van onderhoud is matig

Erfverharding
De erfverharding bestaat voornamelijk uit los gestort grind. Tussen beide schuren ligt een pad van straatklinkers en naast de bioloods bevindt zich een stortplaats van betonklinkers.

Vraagprijs
Op aanvraag

Aanvaarding
In overleg.

Makelaardij Schokland

Voorhof 2a
8208 AC Nagele
0527-652182
info@makelaardijschokland.nl

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

op aanvraag

Aanvaarding

in overleg

Aangeboden sinds

19 september 2022

Status

Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie

Overig

Soort bouw

Bestaande bouw

Opstallen

woning bouwjaar 1956

schuur bouwjaar 2010

bioloods bouwjaar medio jaren ’60

Oppervlakten

Totale oppervlakte

1 ha 7 are 75 ca

Grondsoort

Zavel

Woonruimte

Bedrijfswoningen

1

Inhoud

538 m³

Bouwjaar

1956

Kadastrale gegevens

Noordoostpolder

A 2958

Eigendomssituatie

Volle eigendom