Mijn favorieten

Ontmoet Makelaardij Schokland op Buitengewoon Woonevent

Zaterdag 10 februari organiseert Gemeente Noordoostpolder het Buitengewoon Woonevent. Bezoekers kunnen zich tijdens het Woonevent laten informeren én inspireren over woonzaken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van 't Schokkererf dan is zaterdag een goed moment om vragen te stellen in de stand van Makelaardij Schokland op het Woonevent.
 

't Schokkererf biedt volop ruimte

't Schokkererf is een uniek project. Het nieuw te bouwen complex biedt ruimte voor wonen en werken in het centrum van Nagele. Nagele staat wereldwijd bekend om de bijzondere architectuur. Die kenmerkende stijl van het dorp is vertaald door Mecanoo architecten in een hedendaags modern complex: 14 koopappartementen en op de begane grond 800m2 aan commerciële ruimte voor huur of koop. Bekijk hier meer informatie over het bijzondere complex 't Schokkererf in Nagele.
 

Vanaf 10:00 welkom op de stand

Het Buitengewoon Woonevent vindt plaats in het Gemeentehuis aan het Harmen Visserplein 1, 8302 BW te Emmeloord. Vanaf 10:00 ontvangen wij u graag in onze stand. Om 15:00uur is het event afgelopen. We hopen u zaterdag te begroeten. Meer informatie vindt u op de website.