Mijn favorieten

Voordelen van werken in een groene omgeving

De omgeving waar je werkt is bepalend voor de productiviteit. Het is niet alleen fijn om groen om je heen te hebben, het is ook nuttig. Het geeft boost aan je mentale energie, het reduceert het stress-hormoon en geeft volop inspiratie. De natuur verrast altijd, met haar seizoenen, kleuren en vormen blijf je jezelf verbazen. Niets fijner om tijdens de lunch of in een meeting te genieten van de natuur. Dié mogelijkheid is er nu ook voor uw onderneming. Maar liefst 500 m2 aan commerciele ruimte te huur c.q. te koop in Nagele.


Midden in de groene ruimte

’t Schokkererf staat midden in een groen stukje centraal gelegen Nederland: Nagele. De oneindige akkers, de ruimte en bossen bieden volop mogelijkheden. Met commerciële ruimte van 500m2 kunt u elke kant op. Het nabij gelegen MFC in Nagele biedt u op loopafstand extra ruimte voor een meeting of conferentie. De benedenverdieping van ’t Schokkererf is voorzien van veel glas, hiermee komt de groene ruimte bijna letterlijk in uw kantoor binnen. De grasparkeerplaatsen achter het complex geven extra groene beleving.


Groendorp Nagele

De dorpen van de Noordoostpolder mogen zich niet voor niets Groen-dorpen noemen. Nagele beschikt over een prettig wandelbos aan de rand van het dorp. Op nog geen 5 minuten lopen van ’t Schokkererf. Nagele ligt in het midden van Nederland en met de snelweg A6 en N50 op een afstand van 5 kilometer is uw zaak goed bereikbaar. Én parkeren, dat blijft altijd gratis.


Benieuwd naar de mogelijkheden voor huur of koop, neem contact op met Makelaardij Schokland. 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring