Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
't Schokkererf TOP-architectuur voor een betaalbare prijs
8308 AC Nagele
Koopaanneemsom € 221.500,- tot € 267.000,- Beschikbaar
0527-652182

Kenmerken

Aantal kavels 18 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

Schokkererf BV ontwikkelt in het centrum van Nagele een complex met ca. 500 m2 commerciële ruimten op de begane grond en twee woonlagen met elk 7 levensloopbestendige koopappartementen daarboven. Op de begane grond zijn tevens vier levensloopbestendige koopappartementen gepland. Het gebouw zal komen...
Lees meer

Omschrijving

Schokkererf BV ontwikkelt in het centrum van Nagele een complex met ca. 500 m2 commerciële ruimten op de begane grond en twee woonlagen met elk 7 levensloopbestendige koopappartementen daarboven. Op de begane grond zijn tevens vier levensloopbestendige koopappartementen gepland. Het gebouw zal komen te staan aan de Voorhof, de plaats waar het voormalige Café-Restaurant ’t Schokkererf ooit stond en dat in 2014 is afgebroken.

 

Schokkererf BV

Johan van der Slikke, makelaar, geboren, getogen en kantoorhoudende in dit dorp, heeft vanuit zijn binding met Nagele en onroerende zaken, enkele jaren geleden een visie ontwikkeld om het centrum van Nagele, waar ook het kantoor van makelaardij Schokland is gevestigd, te herontwikkelen naar een concept dat past in de huidige tijd, maar toch voldoet aan de bijzondere architectuur van dit dorp.
Samen met een ervaren compagnon op het gebied van projectontwikkeling, stedenbouwkundige Gert Achterveld, is de vennootschap ‘SCHOKKERERF B.V.’ opgericht, waardoor de plannen verder zijn uitgewerkt, in goed overleg met de gemeente Noordoostpolder. Dit heeft geresulteerd in een intentieverklaring tussen de gemeente Noordoostpolder en Schokkererf B.V. die op 27 maart 2013 werd getekend.
 

Architecten Mecanoo

Op 9 november 2016 is de grondovereenkomst voor ontwikkeling van de Schokkererf-locatie tussen de gemeente Noordoostpolder en Schokkererf BV getekend. De basis van deze overeenkomst wordt gevormd door het Voorlopig Ontwerp dat is gemaakt door de architecten prof. Ir. Dick Van Gameren en ir. Robbert Guis van het internationaal vermaarde architectenbureau Mecanoo uit Delft.
De tekeningen van het te bouwen complex zijn inmiddels gepubliceerd.
De architectuur van het gebouw is zeer hoogwaardig, het gebouw kent een unieke interne geleding, gepaard gaande met een hoge functionele woonkwaliteit.


18 appartementen

Op deze schitterende centrumlocatie zullen boven kleine bedrijfs- en zorglocaties op de begane grond, riante levensloopbestendige appartementen worden gebouwd.
De appartementen op de 1e en 2e etage, zijn uiteraard via een lift te bereiken. De appartementen variëren in gebruiksoppervlakte van 84 m2 tot 111 m2, dit is exclusief een berging van 6 m2 behorend bij elk van de 18 appartementen. De appartementen beschikken over royale buitenruimtes, hetzij een balkon, hetzij een terras.
De kamer-keuken ruimte is flexibel in te delen en de mogelijkheid bestaat om twee appartementen samen te voegen.

Het imposante gebouw in het absolute centrum van Nagele, dat uiteraard de naam ’t Schokkererf zal gaan dragen, zal het visitekaartje van het dorp worden, waar jong en oud met veel plezier kunnen wonen met faciliteiten als winkels, bushalte, artsenpraktijk etc. op loopafstand.
 

Meer informatie download u hier

Omgeving:

Het dorp Nagele is in de jaren 50 ontworpen door acht toparchitecten, waaronder Gerrit Rietveld, Aldo van Eyck en Mien Ruys.
Nagele is heel centraal gelegen: Amsterdam is binnen een uur bereikbaar via A6 en Kampen en Zwolle binnen een half uur via N50.
Nagele ligt op korte afstand van werelderfgoed Schokland, Schokkerhaven-marina/Schokkerstrand, natuurpark Netl, de Weerriben. In het nabij gelegen Emmeloord zijn alle denkbare voorzieningen voorhanden.

 

Prijzen:

De indicatieprijzen van de appartementen variëren van € 221.500,- tot € 267.000,- V.O.N. (prijsniveau 2019)

Voor uitgebreide informatie over de ontwikkeling van het Schokkererf-project, kunt u zich wenden tot Johan van der Slikke van Makelaardij Schokland die als enige makelaar is betrokken bij de verkoop van de appartementen en bedrijfsruimten binnen dit project.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 221.500,- - € 267.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 84 m² t/m 111 m² Inhoud 235 m³ t/m 310 m³ Start Verkoop 01-07-2017 Aantal kavels 18 Vrij 14 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Appartement

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.