Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Redeweg 8 in Ens 8307 RE

Redeweg 8

8307 RE Ens, NL
Koopsom € 569.000,- k.k.
0527-652182

Kenmerken

Hoofdtype(n) Overig agrarisch Grondsoort Zavel Perceeloppervlakte 00 ha 87 a 60 ca
Lees meer

Omschrijving

- luxe woonboerderij in perfecte staat
- rustig gelegen
- nabij Werelderfgoed Schokland en Schokkerhaven
- perceelsgrootte 8.760 m²
- bouwjaar 1950
- aangebouwde serre
- kantoor/slaapkamer en badkamer op bgg
- woonoppervlak 174 m², inhoud 400 m³
-...
Lees meer

Omschrijving

- luxe woonboerderij in perfecte staat
- rustig gelegen
- nabij Werelderfgoed Schokland en Schokkerhaven
- perceelsgrootte 8.760 m²
- bouwjaar 1950
- aangebouwde serre
- kantoor/slaapkamer en badkamer op bgg
- woonoppervlak 174 m², inhoud 400 m³
- fraaie, onder architectuur aangelegde, tuin
- schokbetonschuur, kapberg, paardenstal, volière

Slechts drie kilometer verwijderd van winkels en verkeersaders N50 en A6, maar op en top landelijk èn vlakbij het Ketelmeer, ligt deze voor Noordoostpolder karakteristieke, zeer goed onderhouden woonboerderij met schokbetonschuur. Het betreft een voormalig agrarisch bedrijf, geschikt voor paardenhouderij en ander kleinschalig agrarisch gerelateerde activiteiten.
De achterzijde van de woning kijkt uit op Werelderfgoed Schokland. Rondom de vrijstaande woning ligt een onder architectuur aangelegde tuin met vijver en volière. Het gazon loopt door tot aan de doorgaande weg en is voorzien van automatische beregening.
Aan de zuidzijde van de woning is een serre uitgebouwd. Aan de westkant, achter de oorspronkelijke woning is een verlaagde aanbouw met pannendak gebouwd. Deze kantoor- annex woonruimte is voorzien van een badkamer met tweede toilet. De verlaagde aanbouw is aan de westzijde voorzien van een veranda.
De keuken en en woonkamer in de oorspronkelijke woonruimte vormen één geheel. Op de bovenverdieping zijn vier slaapkamers en een moderne doucheruimte. De woning heeft een grote kelder en een vliering, bereikbaar via een Vlizo-trap.
De woning is geheel geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. De buitenmuur van de woning is na cleanen opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. De goten en boeien van woning en kantoor zijn van kunststof. In 2013 is de woning voorzien van een nieuw dak.
De serre, kantoor, bijkeuken en hal zijn voorzien van vloerverwarming.
Voor alle openslaande ramen zijn rolscreens gemonteerd. De woning is voorzien van een alarminstallatie.
De schokbetonschuur is, evenals het erf, voorzien van asfaltverharding. De schokbetonschuur is geïsoleerd en de dakpannen zijn in 2014 gecoat. De gebouwen zijn geheel asbestvrij.
Op het erf staan verder een halfopen kapberg, een dubbele hardhouten paardenstal en een volière.
Optioneel zijn de naast het erf gelegen professionele rijbaan (20 x 40 m) en een paardenwei (20 x 60 m) en de daarnaastgelegen 3 hectare landbouwgrond, geschikt voor het houden van hobbydieren.

Indeling woning bgg:
Ruime hal met voordeur, doorgang naar een kleinere hal met toilet en trapopgang, tijdloze open keuken voorzien van alle (inbouw)apparatuur, ruime eet- en woonkamer met haard en aangebouwde serre, bijkeuken, badkamer en kantoor /woonruimte , eventueel als slaapkamer te gebruiken. Boven de bijkeuken bevind zich een zolder.

Indeling woning, verdieping:
Vier slaapkamers, waarvan twee met een schuifdeurkast en één met ingebouwde kasten en een wastafel, overloop en moderne doucheruimte met douchecabine, wastafelmeubel en designradiator,

Indeling woning, vliering:
Vliering, te bereiken door middel van Vlizotrap vanaf de overloop op de verdieping.

Schokbetonschuur:
Bouwjaar 1950, afmeting 16 x 26 m, geïsoleerd d.m.v 10 cm Dupanel, voorzien van asfaltvloer, dakpannen zijn in 2014 gecoat.

Kapberg:
Halfopen, afmeting 10 x 12 m, asfaltvloer.

Paardenstal:
Hardhout, twee boxen.

Volière:
Hout, afmeting 4 x 5 m, in 2016 voorzien van een nieuw dak en nieuwe kozijnen.

Optioneel:
- rijbaan 20 x 40 m + paardenwei 20 x 40 m
- 3 ha landbouwgrond


vraagprijs € 569.000,- k.k.
aanvaarding in overleg
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Overig agrarisch Type onderneming Overig agrarisch Grondsoort Zavel Installaties Installatie Diepwaterbron Opstallen Schokbetonschuur Oppervlakte: 416 m²; bouwjaar: 1950 Kapberg halfopen Oppervlakte: 120 m²; bouwjaar: 1950 Hardhouten paardenstal Oppervlakte: 20 m²; bouwjaar: 2002 Volière Oppervlakte: 20 m²; bouwjaar: 1990 Overdracht Status Verkocht Koopsom € 569.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 00 ha 87 a 60 ca Woonruimte Aantal bedrijfswoningen 1 Inhoud 400 m³ Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Bouwjaar 1950

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.