Mijn favorieten

Agrarisch

Van oudsher dè agrarisch makelaar van Flevoland, met jarenlange ervaring in:  
  • aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed (complete bedrijven en boerderijen, agrarisch vastgoed, losse grond en agrarische woon-/bedrijfserven)
  • taxaties agrarisch onroerend goed (beëdigd taxateur onroerend goed)
  • advies bij onteigening en planschade
  • (erf)pachtzaken
  • advies bij windmolenprojecten, zonne-energieprojecten  
 

Actief in Noordoostpolder en Flevoland

Een makelaarskantoor in Nagele (Noordoostpolder) te midden van het agrarisch platteland van Flevoland en op een steenworp afstand van het voormalig eiland Schokland, waar de makelaardij zijn naam aan ontleend. Evenals het historische eiland als markant punt in een modern landbouwgebied, is ook Makelaardij Schokland niet meer weg te denken op de agrarisch onroerend goed markt. 
 

Ruim 25 jaar ervaring in agrarisch vastgoed

Op het gebied van bemiddeling, taxatie en begeleiding bij onteigenings-, pacht- en erfpachtzaken is binnen de makelaardij in ruim vijfentwintig jaar zoveel ervaring en expertise opgebouwd, dat voor genoemde zaken behalve door praktiserend landbouwers tevens door overheidsinstanties, financieringsinstellingen en accountancy veelvuldig een beroep op Makelaardij Schokland wordt gedaan.
 

Aangesloten bij NVM

Om het hoge kwaliteitsniveau in onze service-verlening te handhaven en te waarborgen is er daarom voor gekozen om aansluiting te zoeken bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).
 

Makelaardij Schokland:
Betrouwbaar, deskundig, discreet en doortastend tot dienst bereid en op afspraak ook 's avonds en in het weekend!    

                  

Klik hier voor het agrarisch aanbod