Mijn favorieten

Woonstijlen, laat u inspireren

Wonen in een groene ruime omgeving, het gemak van de snelweg vlakbij zonder dat u de auto’s onder uw raam hoort en een hagelnieuw appartement. Het kan binnenkort in Nagele. In het centrum van Nagele ontwikkelt Schokkererf BV een ruim wooncomplex. Elk appartement zijn eigen oppervlakte én voordelen.

De inrichting van de woning is bepalend voor uw woongenot. Meubels en accessoires geven uw huis karakter. De ruimte appartementen bieden u veel mogelijkheden. Kiest u voor de stijl Industrieel, Scandinavisch, Modern of liever Urban. Laat u inspireren:
 

Industrieel Chique

De stijl Industrieel Chique kenmerkt zich door een strakke uitstraling en het gebruik van robuuste materialen, denk aan leer, hout en staal aangevuld met zachte stoffen zoals een warm vloerkleed. De donkere kleuren van de meubels geven uw appartement een smaakvolle uitstraling. Dankzij de grote raampartijen van het appartement geniet u van veel lichtinval en wordt de groene buitenruimte onderdeel van de leefruimte. 

  
 

Stijlvol Scandinavisch

De woonstijl Stijlvol Scandinavisch is tijdloos. De zachte warme kleuren, een ruime opzet en groen zorgen voor een comfortabele inrichting. Een collage van meerdere lijsten aan de wand zijn kenmerkende voor de stijl. Rust is het toverwoord. De appartementen van ’t Schokkererf lenen zich dan ook uitstekend voor deze woonstijl. 
  

 

Minimalistisch Urban

Een stijl van nu: Minimalistisch Urban. Een strakke gietvloer mag in deze stijl niet ontbreken. De grove brickwall en prachtige meubelen zorgen voor een stoere uitstraling. De appartementen van ’t Schokkererf genieten van veel lichtinval. De donkere kleuren die voor Urban kenmerkend zijn komen zo helemaal tot hun recht. Eenvoud en pure vormen, materialen en kleuren zorgen voor volop woonplezier. 

  


Tijdloos Modern

De naam zegt het al, de stijl Tijdloos Modern is duurzaam. De kleuren van het interieur zijn subtiel en goed op elkaar afgestemd. De harmonie in huis is kenmerkend voor deze stijl. De ruimte hoekbank is eyecatcher, net als de hedendaagse kunst aan de wand.

  

Het gemak van een appartement mét volop groen en ruimte om uw heen. Het kan in Nagele. Laat u informeren over de mogelijkheden van ’t Schokkererf. Neem contact op met Makelaardij Schokland