Mijn favorieten

Stille verkoop

Dankzij het uitgebreide netwerk van Makelaardij Schokland binnen en buiten Flevoland lukt het regelmatig om boerderijen en/of agrarische gronden te verkopen waarmee niet geadverteerd wordt. De verkoper blijft redelijk anoniem door deze handelswijze, terwijl er niet zelden sneller resultaat geboekt wordt waarbij de prijs absoluut marktconform is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van verkoop boerderij, agrarisch onroerend goed of agrarische grond neem dan vrijblijvend contact op met Makelaardij Schokland. 
 

Grond aan- en verkopen in Noordoostpolder en Flevoland

En omdat er een toenemende vraag is ontstaan naar met name goede (pootgoedwaardige) gronden, vragen wij nog steeds grond en landbouwbedrijven in de Noordoostpolder en Oostelijk Flevoland. Voor u wellicht interessant om in een vrijblijvend gesprek met ons de mogelijkheden van verkoop tegen het licht te houden.
 

NVM agrarische sectie

Makelaardij Schokland maakt deel uit van NVM agrarische sectie, daarmee beschikken we over een uitgebreid landelijke netwerk en krijgen wij regelmatig vraag van collega's en agrariërs buiten Flevoland. Bovendien is er toenemende vraag van beleggers die in (agrarische)grond willen investeren. Makelaardij Schokland heeft een ruime ervaring als agrarische makelaardij.
 

Informeer eens (vrijblijvend) naar de mogelijkheden. Neem contact op met Johan van der Slikke, of laat uw gegevens achter via het onderstaande formulier.


 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring